Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

Kaspersky-sovellus lataa päivitykset Kasperskyn päivityspalvelimilta, jotka ovat Kasperskyn HTTPS-palvelimia, joilla julkaistaan säännöllisesti Kasperskyn päivityksiä.

Huomaa: Päivitysten lataamiseen päivityspalvelimilta tarvitaan internet-yhteys.

Oletusarvoisesti Kaspersky-sovellus tarkistaa säännöllisesti, onko Kasperskyn päivityspalvelimilla uusia päivityksiä. Jos uusia päivityksiä on saatavilla, sovellus lataa ne taustalla ja asentaa ne tietokoneellesi.

Aloita sovelluksen päivittäminen

Voit suorittaa sovelluksen päivityksen My Kasperskyssa. Saat lisätietoja sovelluksen päivittämisestä My Kasperskyssa My Kaspersky -tuesta.

Voit muuttaa tapaa, jolla Kaspersky-sovellus päivittää sovellustietokannat. Sovellus päivittää tietokannat oletuksena automaattisesti.

Ota käyttöön/poista käytöstä sovelluksen tietokantapäivitysten automaattinen lataaminen

Voit tarkastella valmistuneiden päivitystehtävien tuloksia Raportit-ikkunassa.

Katso myös

Tietokannan päivitys